• Kempenhulp Slide1

Over ons

Adviesbureau Kempenhulp BV is in juli 2012 begonnen met het begeleiden van vooral NederBelgen in de wirwar van sociale regelgevingen waarmee ze geconfronteerd worden als grenswerknemer. Vaak begint men zich, tijdens de laatste jaren van de werkzame carrière, allerlei vragen te stellen over – soms ingewikkelde – pensioenzaken. Vanzelfsprekend heb je ook dan als grenswerknemer met pensioenregelgevingen in twee landen te maken; ook hierbij kunnen we veel ondersteuning bieden. Uiteindelijk blijkt voor al onze klanten de meest relevante vraag te zijn: hoe leef ik als grenswerknemer en daarna als (grens)gepensioneerde fiscaal én op het gebied van de zorg in een zo gunstig mogelijk klimaat?

Fiscaal advies is dan ook niet weg te denken in de begeleiding die we geven. Sinds februari 2017 kunnen we een compleet pakket aanbieden door alle mogelijke particuliere fiscale aangiften voor onze klanten te verzorgen. Klanten die inmiddels al lang niet meer beperkt zijn tot NederBelgen, maar die wereldwijd woonachtig, werkzaam en gepensioneerde zijn.

Roger Debouille en Ingrid Wolters ondersteunen je in de complexe wereld van de pensioenregelgeving en de sociale regelgeving, maar vooral met de fiscale wet- en regelgeving voor België en Nederland. Zowel de inwoner van België of Nederland die alleen met de regelgeving in zijn woonland te maken heeft, maar vooral diegene die met de internationale regelgeving van België en Nederland te maken krijgt is bij ons aan het juiste adres.

Een afspraak bij Ingrid en Roger is elke werkdag mogelijk; voor mensen die wegens omstandigheden tijdens de openingsuren moeilijk een afspraak kunnen plannen is een afspraak op andere momenten altijd bespreekbaar. Voor de openingstijden kijk op de contactpagina.

Wat mag je verwachten?

  • Een flinke dosis inlevingsvermogen en enthousiasme om je dossier zo goed mogelijk te leren kennen om je optimale ondersteuning te kunnen geven.
  • Tijd om naar je te luisteren, je te adviseren en je te ontzorgen.
  • Een zorgvuldig onderzoek naar de mogelijkheden die er voor je zijn, waarbij telkens de meeste actuele regelgeving zal worden getoetst.
  • Gedegen kennis; mede door het continu volgen van opleidingen en nauwe contacten met de instanties waarmee we samenwerken.
  • Faire tarieven die voor iedereen toegankelijk zijn.
  • Eerlijkheid, ook als we je niet kunnen helpen; we zullen je begeleiden naar de juiste mensen waar we mee samenwerken.

Wanneer Google je beter verder?

  • Een advies op maat klinkt heel cliché, maar dat is het natuurlijk wel; geen enkele situatie van anderen kun je vergelijken met je eigen situatie. Verwacht daarom niet dat we tijdens een eerste gesprek meteen een panklaar antwoord voor je hebben; vaak is goed onderzoek de enige manier om tot een juist advies te komen.
  • Wij zijn geen financiële experts die je adviseren in het meeste voordeel halen uit je vermogen.
  • Wij zullen nooit formaliteiten voor je in orde maken die niet conform de waarheid zijn.

Namens Adviesbureau Kempenhulp BV wensen Roger en Ingrid je een heel prettige kennismaking met onze website.